Yıldırım Beyazıt Anaokulu
GÜNEYKENT MAH. 102252 NOLU CAD. YILDIRIM BEYAZİT ANA OK. SİTESİ YILDIRIM BEYAZİT ANA OK. BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

VİZYON

-Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, -Çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrumanları kullanmak, - Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, - Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, - Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...

MİSYON

Neşeli ve güvenli bir ortamda, kendini geliştiren ve işbirlikçi öğretmenlerimizle birlikte oyun temelli öğretim ile öğrenme sürecinde aktif, bilgiyi yaparak yaşayarak öğrenen, canlı haklarına ve doğaya saygılı, Türkçeyi doğru ve güzel kullanan, paylaşan, yardımlaşan, özgüvenli, sorumluluk almasını bilen, sosyal,teknolojik ve sportif becerileri gelişmiş öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Sosyal Okul il Birincisi, İstiklal Marşı´nı ezbere ve güzel Okuma yarışması Şahinbey İlçe Birinciliği
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İkili eğitim uygulanmaktadır.

İkili eğitim uygulanmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı öğrenciler giriş saati:07.40 Sabahçı öğrenciler çıkış saati:12.40 Öğleci öğrenciler giriş saati:12.40 Öğleci öğrenciler çıkış saati :17.40

Okulumuzun servisi mevcuttur.

Şehir merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Gaziantep/Şahinbey ilçesinin en güzide mahallelerinden biri olan Güneykent mahallesindedir.Arka tarafında Gazze Parkı,yanında Ayşe-Mustafa Sevcan İlkokulu,çevresinde Defterdarlık Eğitim Merkezi,Şehit Adnan Öztürk Sosyal tesisi ayrıca yapımı devam eden Tobb İmam-Hatip Ortaokulu bulunmaktadır.

Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaktadır.