EKO OKULLAR PROJESİ HAKKINDA

2022-2023 eğitim öğretim yılında uygulamaya başladığımız Eko Okullar projesinde ilk yılı başarı ile tamamladıktan sonra 2023-2024 eğitim öğretim yılında da projeyi uygulamaya devam edeceğiz. Çöp atık ve geri dönüşüm konusunda farkındalık çalışmaları yaptığımız projede amacımız çocuklara çevre bilinci  kazandırmak ve geri dönüşümün önemi, niçin olması gerektiği ile ilgili fikir sahibi olmalarını sağlamaktır. Okulda ve evde ortak bir uygulama ile geri dönüşüm bilincinin kalıcı olacağına inanıyoruz. Öğretmen, veli ve okul personelinin işbirliği ile yürüttüğümüz projede sürdürülebilirlik kavramını uygulayabilmeyi birlikte deneyimliyoruz.

Eko Okullar projesi ile ilgili detaylı bilgi:icerikler/eko-okul-nedir_13275964.html

Etiketler :EKO OKUL, PROJE,